Çağlayancerit İlkokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Çağlayancerit İlçemizden Kahramanmaraş İlimize ve Kahramanmaraş İlimizden Çağlayancerit İlçemize 45 dakika aralıklarla dolmuşlarla ulaşım sağlanmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 (506) 750 97 50

WEB - https://cagliyanceritio.meb.k12.tr

Adres - İSTİKLAL MAH. CUMHURİYET CAD. NO 20 ÇAĞLAYANCERİT / KAHRAMANMARAŞ

Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitimi

Yerleşim Yeri - İlçe Merkezinde bulunmaktadır.

Adres - İSTİKLAL MAH. CUMHURİYET CAD. NO 20 ÇAĞLAYANCERİT / KAHRAMANMARAŞ

Ulaşım Adıyaman-K.Maraş kara yoluna 30 km ve tren yoluna 12 km mesafededir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Çağlayancerit İlçe merkezinde bulunmakta olup Kahramanmaraş İlimize uzaklığı yaklaşık 100 km´dir.